Bodysugaring

Alexandria Body Sugaring™Det är ett säkert och i princip smärtfritt behandlingssystem för att avlägsna oönskad kropps och ansiktsbehåring. Behandlingen fungerar genom att håret avlägsnas i den naturliga växtriktningen och systemet möjliggör att håret kan avlägsnas i ett mycket tidigt stadie i växtcykeln.


​Genom att arbeta i hårets naturliga växtriktning gör att man eliminerar problemet med avbrutna hårstrån, skador i follikelmynningen med påföljande ärrbildning. Behandlingen är i princip smärtfri.


Genom att socker har en naturligt exfolierande egenskap avlägsnas döda hudceller i samband med behandlingen, det innebär att problematiken med inväxta hårstrån minskar betydligt. Resultatet ger en len och vacker hy utan de komplikationer vi ofta ser med andra system på marknaden.

Vad gör detta system annorlunda?* Alexandrias sockerpasta är 100 % naturlig. Vi erbjuder hudvänliga produkter fria från Parabener, Karbamid och andra kemiska tillsatser.

* Alla instruktörer och användare är certifierade, det säkerställer att kunden får bästa kvalitet och service.

* Sockerpastan har en naturlig och mild exfolierande verkan som lämnar även den känsligaste hy mjuk och len utan skadeverkan. Levande hudceller är fuktiga vilket är anledningen till att sockret ej fastar på dessa. Därför kan samma hudområde behandlas flera gånger utan att orsaka skada.

* Många kunder ser en minskning av hårväxten redan efter en till två behandlingar. Många upplever också att de får en bättre hudkvalitet.

* Sockerpastan är 100 % vattenlöslig. Inget kladd eller fläckar på kläder.

* Ingen risk för brännskador då sockret är ljummet vid applikation.

* Behandlingen är hygienisk då inga produkter återanvänds.

* Behandlingen kan utföras med framgång på alla hud- och hårtyper.

© Christine Taavola -  Nagelstudion i Boden 2016

Priser:Bryn 200kr


Läpp el Haka 200kr


Ansikte och Bryn 420kr


Rygg, nacke, skuldror fr 550kr


Axilier(armhåla) 220kr


Bikinilinje 300kr


Brasiliansk 620kr


Brasiliansk återbesök 500kr


Ben 575kr


Ben samt bikinilinje 675kr

Ben under knä 350kr


Ben under knä samt bikinilinje 475kr

Armar 340kr


Armar under armbåge 250kr