Naglar

Naglar


Förlängning:


 När man gör en förlängning så använder man sig av tippar/mallar för att göra den naturliga nageln längre. Som kund så bestämmer du hur mycket längre du vill ha dem och även form. Naglarna gör vi antingen helt naturella med genomskinlig/rosefärgad gele eller franska/design med valfri färg. Man kan även göra dom helfärgade! Behandlingen tar 75min(naturella, naturella med semitäckande gelé), 90 min(franska, helfärgade, enkel design) och fr 120min(avancerad design). Behandlingen tar olika lång tid samt kostar mer beroende på hur avancerat du vill ha så om du vill ha en design - tveka inte att höra av dig för att få ett estimerat pris/tidsåtgång!


Förstärkning:


 När man gör en förstärkning så använder vi oss av din naturliga längd. Formen filas till kundens önskemål(beroende på hur långa kundens naglar är så kan önskemålet måsta justeras). Naglarna gör vi antingen helt naturella med genomskinlig/rosefärgad gele eller franska/design med valfri färg. Man kan även göra dom helfärgade! Behandlingen tar från 60min(naturella) till 75min(franska, helfärgade, naturella med täckande gele). För design så kan behandlingen ta längre tid samt kosta mer beroende på hur avancerat du vill ha.  Så om du vill ha en design - tveka inte att höra av dig för att få ett estimerat pris/tidsåtgång!


Återbesök Naglar:


 Efter ca 4 veckor och 3-5mm utväxt så är det då dags att fixa till sina konstnaglar. När du som kund kommer på återbesök så filar vi bort gammalt materialt, filar ner längd och ev ny form och bygger en ny nagel. Behandlingen tar allt från 60 min(naturella) till 75-90min(franska, helfärgade, enkel design) och upp till 120 min(avancerad design). Du kan här välja att byta design, färg och form. Tänk på att vissa byten, tex från naturella till franska/design, kan behöva mer tidsåtgång och då kanske du som kund måste boka mer tid. Hör gärna av dig om du har funderingar om pris/tid!


Manikyr:


 Vi har tre olika manikyrer - mini, vanlig och lyx(vi gör ej manikyr med handbad - allt för att inte torka ut din egen nagel!)

* Minimanikyr: Vi filar form, fixar nagelband, polerar med nagelolja. Här ingår ej lackning!

* Manikyr: Vi filar form, fixar nagelband, polerar med nagelolja och du får en lättare handmassage. Vi lackar ev med genomskinligt lack. Vi kan lacka med medtagen färg!  Behandlingen tar 45min. Tänk på att torktiden på lacken kan variera lite så du som kund kan ibland behöva sitta kvar en stund. Vi bjuder då på kaffe el Thé.

* Lyxmanikyr: Vi filar form, fixar nagelband och polerar med nagelolja. Du får peeling och en lättare handmassage samt ett paraffinbad som du får sitta med i ca 10-15min. Vi lackar med genomskinligt lack eller medtagen färg. Behandlingen tar 60min. Tänk på att torktiden på lacken kan variera lite så du som kund kan ibland behöva sitta kvar en stund. Vi bjuder då på kaffe el Thé.

Priser


Förlängning


- naturell 860kr

- fransk/hellackat 960kr

- design 1010kr

- avancerad design fr 1060kr


Förstärkning


- naturell 760kr

- fransk/hellackat 860kr

- design 910kr

- avancerad design fr 960kr


Återbesök


- naturell 560kr

- fransk/hellackat 660kr

- design 710kr

- avancerad design fr 760kr


Tillägg


- stenar fr 5kr/st

- Lagning vid åb  1-3st 0kr

(vid fler än 3 - nytt set och annan tidsåtgång. Vg hör av dig tillsalongen)

- fr annan salong +100kr

- byte av form +100kr


Övrigt


- Lagning 1 nagel 100kr

- Udda form 100kr

- Gelelack 420kr

- Borttag material 375kr

- Parffinbehandling 150kr

(vid annan beh 100kr)


Manikyr


- Mini 200kr

- Vanlig 375kr

- Lyx 475kr


Nagelbitarpaket


Vi bokar upp 10 behandlingar under ca 6 månader varav första är en förstärkning (alt förlängning). För mer information samt pris kontakta salongen.

© Christine Taavola -  Nagelstudion i Boden 2016