Fransar/Bryn


Lash / Brow Lift

  När vi böjer dina fransar så använder vi liknande preparat som när man permanenter håret. Det är dock mildare preparat som är anpassade till området runt ögat. Behandlingen tar ca 45-60min. Vi använder oss av märket Elleebana. Behandlingen håller i 6-11v men för ett resultat som håller i sig så rekommenderar vi att man kommer ungefär varannan månad. Samma procedur fast utan spolen använder vi oss av när vi formar och stylar ditt ögonbryn i en Brow Lift. Brynet känns fylligare och stylat och "tunga" strån som vill lägga sig neråt kan man lyfta! Vi jobbar med ditt eget bryn därav kan resultatet variera beroende på tunna/tjocka strån och antal mängd brynstrån.


Plock o Färg

  Vi anväder oss av färger från Belmacil. Dessa färger är skonsamma men sitter länge. Flera av våra kunder får en utväxtlinje på fransarna innan de nöter bort färgen. Vi anpassar färgen efter din hudton och hårfärg. Behandlingen tar från 15min till 45min beroende på vad vi gör!


Henna Brow

  Ett sätt att färga brynen med hjälp av hennafärg. Sitter upp till 14 dagar på huden och ca6-8v på brynstråna(hur det sitter kan påverkas av hudtyp, ärrbildning i ögonbrynet samt ålder). 100% organiskt och icke djurtestat. Vi använder den gröna hennan och den är färgsatt med bla skal från kakaobönan. Färger finns i varma och kalla toner och olika ljusa/mörka - allt för att passa just dig! Behandlingen ökar tillväxten med 60% av brynstråna och vid upprepad behandling så kan man se en skillnad med fylligare och tätare bryn!


Microblading 3D Bryn

  Med hjälp av Kosmetisk tatuering, micropigmentering eller kosmetisk pigmentering kan man få en permanent make-up med förstärkta ögonbryn.

När vi gör microblading/ 3D bryn använder vi ett handverktyg där man gör små snitt i huden som vi sedan färglägger. Beroende på din hudtyp, ålder och hur du sköter tatueringen håller denna mellan 1-3år. Sol, klor och saltvattenbad bleker pigmentet i färgen. Vid behandlingen ingår ett återbesök efter 6 veckor.


Inför ditt besök

 Vill du färga dina bryn innan kan du göra detta ca 1 vecka före ditt besök. Du ska inte sola 24 timmar innan ditt besök, inte heller äta starka mediciner, eller vara alkohol/drogpåverkad.

Meddela eventuella sjukdomar före ditt besök så att vi har möjlighet att ta ställning om behandlingen kan genomföras eller inte. Färgerna är milda och snälla men om du är mycket känslig så finns det möjlighet att göra ett färgtest. Detta behövs göras minst 2 dygn innan ditt inbokade besök.


Efter besöket

 Huden kan bli irriterad och rodna direkt efter behandlingen men det går oftast över inom ett dygn. Tatueringen kan uppfattas som mycket stark direkt efter behandling men en del av det pigment som förs in kommer att stötas bort under den första veckan då sårskorpan som bildats faller av. Ca 30% faller av efter första behandling och det är även normalt att mer än så faller av. Först efter total läkning kan man se det slutgiltiga resultatet. I ett nybesök ingår 1 återbesök (som skall göras inom 6 veckor) i priset. Mer än ett återbesök är nödvändigt i vissa fall. Ett extra återbesök kostar 500kr.

 

 Det är viktigt att du följer dessa råd för att undvika infektioner

  • Inget annat än koksalt och vaselin får användas på området som pigmenterats under de första 24 timmarna. Vi avråder från träning första dagarna.
  • Undvik att sminka dig direkt på området tills att såret har läkt då detta kan leda till infektioner samt påverka färgpigmentet.
  • Skrapa eller klia inte på skorpan, den ska trilla bort av sig själv.
  • Om tatueringen kliar? Klia INTE!
  • Vill du färga dina bryn efter behandling bör du vänta

1-2 veckor så att huden fått läka ihop lite.


Var gärna osminkad vid dessa behandlingar för att det ska bli så bra som möjligt!

Priser    *elevpris inom parentes


Fransar o Bryn

Lash Lift (ingår färg) - 625kr

inkl plock el färg  bryn - 710kr

inkl pock och färg bryn - 810kr

Brow Lift (ingår färg och plock) - 625kr


Kombobehandling

Lash-och browlift 1050krHenna Brow - 625kr

Brynplock - 195kr (90kr)

Brynfärg - 175kr (75kr)

Fransfärg - 175kr (75kr)

Plock, bryn- o fransfärg - 430kr (200kr)


3D Bryn

Microblading - 2550kr

återbesök inom 6v 0kr

återbesök inom 6 mån - 800kr

återbesök inom 12 mån - 1200kr