Utbildning Bodysugaring

Utbildning inom Body sugaring



Funderar du på ett nytt yrke eller varför inte bara fylla på dina kunskaper?


  Vi utbildar inom märket BODY SUGARING - ett svenskt märke


 Sockring är en skonsammare och mindre smärtsam form av hårborttagning än vaxning. Det är en metod som har används redan 1900 före kristus i de persiska regionerna. Sockerpastan har en naturlig och mild exfolierande verkan som lämnar hyn mjuk och len utan skadeverkan. Levande hudceller är fuktiga vilket är anledningen till att sockret ej fastnar på dessa och man kan behandla samma område flera gånger utan att orsaka skada.


 Vid sockring stryker man på pastan MOT hårets riktning och avlägsnar MED hårs. Det innebär att man får in sockret under och runt hårstråna för att avlägsna håret i växtriktningen och kan därför få med hårstrån i väldigt tidigt växtstadie. Detta eliminerar avbrutna hårstrån, onödig smärta, hudirritation och inåt växta hårstån.


 Är du intresserad av att lära dig mer och kunna erbjuda dina kunder professionell hårborttagning är det här en perfekt utbildning att utöka dina tjänster!


Utbildningen är på en kursdag. Vi ser gärna att du kommer in och avlägger ett prov

för att certificera dig.


* DAG 1  Vi går igenom teori och övar praktiskt. Efter denna dag får du öva på nära och kära hemma. När denna dag är klar vill vi gärna att du kommer tillbaka, avlägger ett praktiskt och muntligt teoretiskt prov. Där får du även hjälp med att finslipa din teknik.

 

  I kursen ingår ett startkit värde ca 2500:- (ex moms)

 

  Utbildningen finansierar du antingen själv med privata medel eller via vår samarbetsparter Medical Finance.

 



Maila gärna för mer information till ida@nagelstudioniboden.se

© Christine Taavola -  Nagelstudion i Boden 2020

Vi har löpande intag på våra utbildningar - dvs vi bokar in efter Ditt behov! Kontakta oss för mer information:

Naglar:

kicki@nagelstudioniboden.se

Bodysugaring:

ida@nagelstudioniboden.se

Prislista utbildning (summa inkl moms)


Kontakta Ida för info 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera