Fransar/Bryn


Lash Lift

  När vi böjer dina fransar så använder vi liknande preparat som när man permanenter håret. Det är dock mildare preparat som är anpassade till området runt ögat. Behandlingen tar ca 60-90min.

  Vi använder oss av märket Elleebana. Behandlingen håller i 5-7v men för ett resultat som håller i sig så rekommenderar vi att man kommer ungefär varannan månad.

  


Plock o Färg

  Vi anväder oss av färger från Belmacil. Dessa färger är skonsamma men sitter länge. Flera av våra kunder får en utväxtlinje på fransarna innan de nöter bort färgen. Vi anpassar färgen efter din hudton och hårfärg. Behandlingen tar från 15min till 45min beroende på vad vi gör!


Henna Brow

  Ett sätt att färga brynen med hjälp av hennafärg. Sitter upp till 14 dagar på huden och ca6-8v på brynstråna(hur det sitter kan påverkas av hudtyp, ärrbildning i ögonbrynet samt ålder). 100% organiskt och icke djurtestat - fri från kemikalier och godkänd enligt EU´s regler.

  Vi använder den gröna hennan och den är färgsatt med bla skal från kakaobönan. Färger finns i varma och kalla toner och olika ljusa/mörka - allt för att passa just dig! Behandlingen ökar tillväxten med 60% av brynstråna och vid upprepad behandling så kan man se en skillnad med fylligare och tätare bryn!


Fransförlängning

   Det var över 8 år sedan som Kicki lade ner sitt arbete med fransar men nu har suget återkommit och en ny utbildning har hon i bagaget. Märk att man har 30% rabatt på alla dessa behandlingar tills dess att hon avlagt prov i den nya utbildningen. Lätt ringrostig så behandlingarna tar lite längre tid än innan!


  Längre? Fylligare? Eller båda?

När du gör en Fransförlängning så kan man välja att antingen fylla ut, förlänga eller göra båda. Vi använder oss av samma metod till alla - det är bara tjocklek och längden på syntetfransarna som skiljer sig åt! En och en eller i volym "knippen" sätter vi fransar i längd och tjocklek som anpassas efter den naturligra fransens kondition och längd.

  Orolig över franslimmet och allergi? Ring oss på salongen och boka in för att göra ett test minst 48h innan din behandling.


Innan behandling/Tänk på:

 • Tänk på att du blundar under hela behandlingen

 • Du ska kunna ligga ner under utsatt tid - 2-3h nu till en början
 • Ej ha linser i under behandlingen
 • Ej gjort Lash Lift senaste 2 månaderna
 • Ej gjort injektioner(botox el liknande), operation eller ingrepp senaste 2v. Sår ska vara läkta
 • Friska ögon, frisk hud runt behandlingsområdet
 • 18års åldersgräns på denna behandling!


Efter behandling:

 • Tvätta fransarna morgon och kväll med fransschampo och bordet(ett måste för friska och hållbara fransar!)
 • Undvik makeup runt el på fransarna. Viss vattenlöslig makeup är ok - t.ex puderögonskuggor och puder eyeliner. Vid användning av makup så kommer fransarna lossna fortare.
 • Undvik att gnugga och peta på fransarna
 • Använd ej franstång, fransarna kan brytas av
 • Var försiktig med värmebehandlingar - t.ex plattång, bastu, öppen eld mm. Hög värme kan resultera i smälta toppar av syntetfransarna


Var gärna osminkad vid dessa behandlingar för att det ska bli så bra som möjligt!

Priser   


Fransar o Bryn


Lash Lift (ingår färg) - 745kr

inkl plock el färg  bryn - 845kr

inkl pock och färg bryn - 945kr


Brynplock - 195kr 

Brynfärg - 185kr 

Fransfärg - 185kr

Plock, bryn- o fransfärg - 455kr

Henna Brow - 645kr Fransförlängning singel - 1295kr

 Refill small - 695kr

 Refill medium - 795kr

 Refill large - 849kr

 Quick fix - 495kr


Fransförlängning Mix - 1495kr

 Refill small - 795kr

 Refill medium - 895kr

 Refill large - 949kr

 Qick fix - 549kr