Fransar/Bryn


Lash Lift

  När vi böjer dina fransar så använder vi liknande preparat som när man permanenter håret. Det är dock mildare preparat som är anpassade till området runt ögat. Behandlingen tar ca 60-90min.

  Vi använder oss av märket Elleebana. Behandlingen håller i 5-7v men för ett resultat som håller i sig så rekommenderar vi att man kommer ungefär varannan månad.

  


Plock o Färg

  Vi anväder oss av färger från Belmacil. Dessa färger är skonsamma men sitter länge. Flera av våra kunder får en utväxtlinje på fransarna innan de nöter bort färgen. Vi anpassar färgen efter din hudton och hårfärg. Behandlingen tar från 15min till 45min beroende på vad vi gör!


Henna Brow

  Ett sätt att färga brynen med hjälp av hennafärg. Sitter upp till 14 dagar på huden och ca6-8v på brynstråna(hur det sitter kan påverkas av hudtyp, ärrbildning i ögonbrynet samt ålder). 100% organiskt och icke djurtestat - fri från kemikalier och godkänd enligt EU´s regler.

  Vi använder den gröna hennan och den är färgsatt med bla skal från kakaobönan. Färger finns i varma och kalla toner och olika ljusa/mörka - allt för att passa just dig! Behandlingen ökar tillväxten med 60% av brynstråna och vid upprepad behandling så kan man se en skillnad med fylligare och tätare bryn!Var gärna osminkad vid dessa behandlingar för att det ska bli så bra som möjligt!

Priser   


Fransar o Bryn


Lash Lift (ingår färg) - 745kr

inkl plock el färg  bryn - 845kr

inkl pock och färg bryn - 945kr


Brynplock - 195kr 

Brynfärg - 185kr 

Fransfärg - 185kr

Plock, bryn- o fransfärg - 455kr

Henna Brow - 645kr