Naglar

Förlängning:

När man gör en förlängning så använder vi oss av mallar för att göra den naturliga nageln längre. Som kund så bestämmer du hur mycket längre du vill ha dem och även form. Naglarna gör vi antingen helt naturella med genomskinlig/covergele eller franska/design med valfri färg. Man kan även göra dom helfärgade! Behandlingen tar 90min för naturella, 120min för franska, 105 för helfärgade, enkel design eller faded/ombre och fr 120min för avancerad design. Avancerad design tar lite olika lång tid samt kostar mer/mindre beroende på hur avancerat du vill ha så om du vill ha en design - tveka inte att höra av dig för att få ett estimerat pris/tidsåtgång!


Förstärkning:

När man gör en förstärkning så använder vi oss av din naturliga längd. Formen filas till kundens önskemål(beroende på hur långa kundens naglar är så kan önskemålet måsta justeras). Naglarna gör vi antingen helt naturella med genomskinlig/covergele eller franska/design med valfri färg. Man kan även göra dom helfärgade! Behandlingen tar från 60min för naturella till 90min för franska, 75 min för helfärgade/ombre eller enkel design. För design så kan behandlingen ta längre tid samt kosta mer beroende på hur avancerat du vill ha.  Så om du vill ha en design - tveka inte att höra av dig för att få ett estimerat pris/tidsåtgång!


Återbesök Naglar:

Efter ca 4 veckor och 3-5mm utväxt så är det då dags att fixa till sina konstnaglar. När du som kund kommer på återbesök så filar vi bort gammalt materialt, filar ner längd och ev ny form och bygger en ny nagel. Behandlingen tar allt från 60 min(naturella) till 90-105min(franska, helfärgade, ombre/faded, enkel design) och upp till 120 min(avancerad design). Du kan här välja att byta design, färg och form. Tänk på att vissa byten, tex från naturella till franska/design, kan behöva mer tidsåtgång och det gäller även byte till tex stilettonaglar. Då kanske du som kund måste boka mer tid. Hör gärna av dig om du har funderingar om pris/tid!


Manikyr:

Vi har fyra olika manikyrer - mini, vanlig, elfil och lyx(vi gör ej manikyr med handbad - allt för att inte torka ut din egen nagel!)

* Minimanikyr: Vi filar form, fixar nagelband, polerar med nagelolja. Här ingår ej lackning!


* Manikyr: Vi filar form, fixar nagelband, polerar med nagelolja och du får en hand/underarmsmassage. Vi lackar ev med genomskinligt lack. Vi kan vid önskemål lacka med medtagen färg!  Behandlingen tar 45min. Tänk på att torktiden på lacken kan variera lite så du som kund kan ibland behöva sitta kvar en stund. Vi bjuder då på kaffe el Thé


* Elfilsmanikyr: Vi filar form, fixar nagelband enligt "russian manicure" på ett skonsamt sätt. Polerar med nagelolja och du får en hand/underarmsmassage. Vi lackar ev med genomskinligt lack. Vi kan vid önskemål lacka med medtagen färg!  Behandlingen tar 60min. Tänk på att torktiden på lacken

kan variera lite så du som kund kan ibland behöva sitta kvar en stund. Vi bjuder då på kaffe el Thé


* Lyxmanikyr: Vi filar form, fixar nagelband och polerar med nagelolja. Du får peeling och en hand/underarmsmassage samt ett paraffinbad som du får sitta med i ca 10-15min. Vi lackar med genomskinligt lack eller medtagen färg. Behandlingen tar 60min. Tänk på att torktiden på lacken kan variera lite så du som kund kan ibland behöva sitta kvar en stund. Vi bjuder då på kaffe el Thé.

Priser

Förlängning

- naturell 890kr

- hellackat/ombre 990kr

- fransk 1010kr

- design 1060kr

- avancerad design fr 1160kr


Förstärkning

- naturell 790kr

- hellackat/ombre 890kr

- fransk 910kr

- design 960kr

- avancerad design fr 1060kr


Återbesök

- naturell 620kr

- hellackat/ombre 720kr

- fransk 750kr

- design 790kr

- avancerad design fr 840kr


Tillägg

- stenar fr 5kr/st

- Lagning vid åb  1-3st 0kr

(vid fler än 3 - nytt set och annan tidsåtgång. Vg hör av dig tillsalongen)

- fr annan salong +100kr

- byte av form +100kr


Övrigt

- Lagning 1 nagel 100kr

- Udda form 100kr (engångsbelopp)

- Gelelack 1färg 450kr

- Gelelack 2 färger 550kr

- Borttag material 375kr

- Parffinbehandling 150kr

(vid annan beh 100kr)


Manikyr

- Mini 200kr 

- Vanlig 375kr

- Lyx 475kr 

- Elfilsmanikyr 490kr


Nagelbitarpaket

Vi bokar upp 10 behandlingar under ca 6 månader varav första är en förstärkning (alt förlängning). För mer information samt pris kontakta salongen.

designkul
bild Oksana
naglar peach
scull
mallning
trash
onestrokekul
lång spets
corallbus
Gula naglar