Naglar

Förlängning:

När man gör en förlängning så använder vi oss av mallar för att göra den naturliga nageln längre. Som kund så bestämmer du hur mycket längre du vill ha dem och även form.Tänk på att vi endast kan jobba efter de förutsättningar vi har - dvs har du som kund korta/trasiga naglar så är det inte säkert att vi kan göra dem hur långa som helst. Detta för att vi värnar om den naturliga nagelhälsan och inte vill åsamka skador.  Naglarna gör vi antingen helt naturella med genomskinlig/covergele eller franska/design med valfri färg. Man kan även göra dom helfärgade! Behandlingen tar från 105min för naturella upp till 135min eller mer för t.e.x avancerad design (Behandlingarna tar lite olika tid beroende på vad du vill göra.)  Avancerad design tar lite olika lång tid samt kostar mer/mindre beroende på hur avancerat du vill ha så om du vill ha en design - tveka inte att höra av dig för att få ett estimerat pris/tidsåtgång!


Förstärkning:

När man gör en förstärkning så använder vi oss av din naturliga längd. Formen filas till kundens önskemål(beroende på hur långa kundens naglar är så kan önskemålet måsta justeras). Naglarna gör vi antingen helt naturella med genomskinlig/covergele eller franska/design med valfri färg. Man kan även göra dom helfärgade! Behandlingen tar från 60min för naturella upp till 120min eller mer för t.e.x avancerad design (Behandlingarna tar lite olika tid beroende på vad du vill göra.) Avancerad design tar lite olika lång tid samt kostar mer/mindre beroende på hur avancerat du vill ha så om du vill ha en design - tveka inte att höra av dig för att få ett estimerat pris/tidsåtgång!


Återbesök Naglar:

Efter ca 4 veckor och 3-5mm utväxt så är det då dags att fixa till sina konstnaglar. När du som kund kommer på återbesök så filar vi bort gammalt materialt, filar ner längd och ev ny form och bygger en ny nagel. Behandlingen tar allt från 75min för naturella till över 120min eller mer för t.e.x avancerad design (Behandlingarna tar lite olika tid beroende på vad du vill göra.) Avancerad design tar lite olika lång tid samt kostar mer/mindre beroende på hur avancerat du vill ha så om du vill ha en design - tveka inte att höra av dig för att få ett estimerat pris/tidsåtgång! Du kan här även välja att byta design, färg och form. Tänk på att vissa byten, tex från naturella till franska/design, kan behöva mer tidsåtgång och det gäller även byte till tex stilettonaglar. Då kanske du som kund måste boka mer tid. Hör gärna av dig om du har funderingar om pris/tid!


Gelelack: 

Att göra en gelelackering är som att måla naglarna med ett extra hållbart nagellack!

Här används endast den naturliga längden på nageln (för mjukt/tunnt för att göra dem längre) och behandlingen börjas alltid med nagelbandsvård och formfilning av nageln. Här kan man båka för 1 färg eller för ombre/fransk/design. Vi påför materialet ungefär som ett nagellack men bas, färg och topp - men detta härdas i LED-lampa och blir således både starkare och hållbarare än traditionellt lack. Vill man ha liiiite starkare men inte byggda naglar? Ja då kan man välja till "extra förstärkning". Då används en fylligare bas som ger extra stadga.

Återbesök gör man efter 2-4v och då bokas samma behandling! 

Osäker på vad du ska välja? Ring oss så hjälper vi dig med ditt beslut.


Manikyr:

Vi har fyra olika manikyrer - mini, vanlig, elfil och lyx(vi gör ej manikyr med handbad - allt för att inte torka ut din egen nagel!)

* Minimanikyr: Vi filar form, fixar nagelband, polerar med nagelolja. Här ingår ej lackning!


* Manikyr: Vi filar form, fixar nagelband, polerar med nagelolja och du får en hand/underarmsmassage. Vi lackar ev med genomskinligt lack. Vi kan vid önskemål lacka med medtagen färg!  Behandlingen tar 45min. Tänk på att torktiden på lacken kan variera lite så du som kund kan ibland behöva sitta kvar en stund. Vi bjuder då på kaffe el Thé


* Elfilsmanikyr: Vi filar form, fixar nagelband enligt "russian manicure" på ett skonsamt sätt. Polerar med nagelolja och du får en hand/underarmsmassage. Vi lackar ev med genomskinligt lack. Vi kan vid önskemål lacka med medtagen färg!  Behandlingen tar 60min. Tänk på att torktiden på lacken

kan variera lite så du som kund kan ibland behöva sitta kvar en stund. Vi bjuder då på kaffe el Thé


* Lyxmanikyr: Vi filar form, fixar nagelband och polerar med nagelolja. Du får peeling och en hand/underarmsmassage samt ett paraffinbad som du får sitta med i ca 10-15min. Vi lackar med genomskinligt lack eller medtagen färg. Behandlingen tar 60min. Tänk på att torktiden på lacken kan variera lite så du som kund kan ibland behöva sitta kvar en stund. Vi bjuder då på kaffe el Thé.

Vad betyder det??


  Naturell: Naglarna byggs med en genomskinlig, lätt rosa eller helt täckande nude/rosa. Inget extra ingår.

  Helfärg/Ombre: I denna behandling så ingår utöver det naturella 1st färg. Antingen som en hel lackering eller som en faded/ombre. Vill man ha något mer så bokar man även tidstillägg. Då kan man göra 1 nagel/hand med något annat alternativt med mer än 1 färg.

  Fransk: Fransk kan man göra på några olika sätt! I denna behandling så ingår 1st färg i den franska linjen. Vill man ha något mer så bokar man även tidstillägg. Då kan man göra 1 nagel/hand med något annat(t.ex glitter eller helfärgad) alternativt jobbar vi med mer än 1 färg.

  Design: I denna behandling så ingår någon form av design på upp till 2-3 naglar/hand(beroende på design/tidsåtgång). T.ex glitter, stickers, enklare handmålat eller flera färger. Ska man göra design på alla naglar alternativt mer än 1 färg/nagel, handmålat, marmor el liknande välj då...

  Avancerad design: Här går vi bananas!! Denna behandling är för dig som vill göra allt och lite till! Inom ramen av tiden så kan vi göra det mesta. Priset är ett "från" pris och det kan bli mer beroende på om vi använder mycket olika material som folie, swarovski o dyl. För exakt pris (och ev tid) hör av dig till salongen!


Priser

Förlängning

- naturell 960kr

- hellackat/ombre 1060kr

- fransk 1090kr

- design 1120kr

- avancerad design fr 1290kr


Förstärkning

- naturell 860kr

- hellackat/ombre 960kr

- fransk 990kr

- design 1020kr

- avancerad design fr 1190kr


Återbesök

- naturell 720kr

- hellackat/ombre 790kr

- fransk 810kr

- design 840kr

- avancerad design fr 940kr


Tillägg

- Tidstillägg naglar 100kr

- Manikyrgel/Level Up 150kr

- Lagning vid åb  1-3st 0kr

(vid fler än 3 - nytt set och annan tidsåtgång. Vg hör av dig tillsalongen)

- fr annan salong +100kr

- byte av form +100kr


Övrigt

- Gelelack 1färg/Naturell 495k

- Gelelack Ombre/Fransk/Design 595kr
    * Tillägg Gelelack - extra förstärkning 100kr

- Borttag material 435kr

- Lagning 1 nagel 130kr

- Udda form 100kr (engångsbelopp)

- Parffinbehandling 175kr

(vid annan beh 100kr)


Manikyr

- Mini 255kr 

- Vanlig 425kr

- Lyx 525kr 

- Elfilsmanikyr 535kr


Nagelbitarpaket

Vi bokar upp 10 behandlingar under ca 6 månader varav första är en förstärkning (alt förlängning). För mer information samt pris kontakta salongen.


,