Naglar

Förlängning:

När man gör en förlängning så använder vi oss av mallar för att göra den naturliga nageln längre. Som kund så bestämmer du hur mycket längre du vill ha dem och även form.Tänk på att vi endast kan jobba efter de förutsättningar vi har - dvs har du som kund korta/trasiga naglar så är det inte säkert att vi kan göra dem hur långa som helst. Detta för att vi värnar om den naturliga nagelhälsan och inte vill åsamka skador.  Naglarna gör vi antingen helt naturella med genomskinlig/covergele eller franska/design med valfri färg. Man kan även göra dom helfärgade! Behandlingen tar från 105min för naturella upp till 135min eller mer för t.e.x avancerad design (Behandlingarna tar lite olika tid beroende på vad du vill göra.)  Avancerad design tar lite olika lång tid samt kostar mer/mindre beroende på hur avancerat du vill ha så om du vill ha en design - tveka inte att höra av dig för att få ett estimerat pris/tidsåtgång!


Förstärkning:

När man gör en förstärkning så använder vi oss av din naturliga längd. Formen filas till kundens önskemål(beroende på hur långa kundens naglar är så kan önskemålet måsta justeras). Naglarna gör vi antingen helt naturella med genomskinlig/covergele eller franska/design med valfri färg. Man kan även göra dom helfärgade! Behandlingen tar från 60min för naturella upp till 120min eller mer för t.e.x avancerad design (Behandlingarna tar lite olika tid beroende på vad du vill göra.) Avancerad design tar lite olika lång tid samt kostar mer/mindre beroende på hur avancerat du vill ha så om du vill ha en design - tveka inte att höra av dig för att få ett estimerat pris/tidsåtgång!


Återbesök Naglar:

Efter ca 4 veckor och 3-5mm utväxt så är det då dags att fixa till sina konstnaglar. När du som kund kommer på återbesök så filar vi bort gammalt materialt, filar ner längd och ev ny form och bygger en ny nagel. Behandlingen tar allt från 75min för naturella till över 120min eller mer för t.e.x avancerad design (Behandlingarna tar lite olika tid beroende på vad du vill göra.) Avancerad design tar lite olika lång tid samt kostar mer/mindre beroende på hur avancerat du vill ha så om du vill ha en design - tveka inte att höra av dig för att få ett estimerat pris/tidsåtgång! Du kan här även välja att byta design, färg och form. Tänk på att vissa byten, tex från naturella till franska/design, kan behöva mer tidsåtgång och det gäller även byte till tex stilettonaglar. Då kanske du som kund måste boka mer tid. Hör gärna av dig om du har funderingar om pris/tid!


Gelelack: 

Att göra en gelelackering är som att måla naglarna med ett extra hållbart nagellack!

Här används endast den naturliga längden på nageln (för mjukt/tunnt för att göra dem längre) och behandlingen börjas alltid med nagelbandsvård och formfilning av nageln. Här kan man båka för 1 färg eller för ombre/fransk/design. Vi påför materialet ungefär som ett nagellack men bas, färg och topp - men detta härdas i LED-lampa och blir således både starkare och hållbarare än traditionellt lack. Vill man ha liiiite starkare men inte byggda naglar? Ja då kan man välja till "extra förstärkning". Då används en fylligare bas som ger extra stadga.

Återbesök gör man efter 2-4v och då bokas samma behandling! 

Osäker på vad du ska välja? Ring oss så hjälper vi dig med ditt beslut.


Manikyr:

Vi har fyra olika manikyrer - mini, vanlig, elfil och lyx(vi gör ej manikyr med handbad - allt för att inte torka ut din egen nagel!). Det ingår EJ vanlig lackning i våra manikyrer utan vi fokuserar på nagelbandsvård och att få fukt till nageln med nagelolja och polering.


* Minimanikyr: Nedfilning av nagel, nagelbandsvård(mini) och polering.


* Manikyr: Vi filar form, vi koncentrerar oss på nagelbandsvård och buffar/polerar in nagelolja i dina naglar. En lättare handmassage så musklerna blir avslappnade. Vi fokuserar på att ge naglarna mycket fukt under behandlingen.


* Elfilsmanikyr: Manikyr med stort fokus på nagelband och kringliggande hud. Ett skonsamt sätt att med el-fil totalrenovera nagelbanden. Vi avslutar med återfuktande nagelolja som poleras in samt handkräm.


* Lyxmanikyr: Här gör vi mer av allt!

Vi filar form, stor konecentration på att nagelbanden får sitt och vi buffar och polerar med nagelolja. Du får en peeling och en avslappnande hand/underarmsmassage. Vi avslutar med ett värmande och återfuktande paraffinbad som du får sitta med i ca 10-15min. Vi fokuserar på att ge naglarna mycket fukt under behandlingen.

Vad betyder det??


  Naturell: Naglarna byggs med en genomskinlig, lätt rosa eller helt täckande nude/rosa. Inget extra ingår.

  Helfärg/Ombre: I denna behandling så ingår utöver det naturella 1st färg. Antingen som en hel lackering eller som en faded/ombre. Vill man ha något mer så bokar man även tidstillägg. Då kan man göra 1 nagel/hand med något annat alternativt med mer än 1 färg.

  Fransk: Fransk kan man göra på några olika sätt! I denna behandling så ingår 1st färg i den franska linjen. Vill man ha något mer så bokar man även tidstillägg. Då kan man göra 1 nagel/hand med något annat(t.ex glitter eller helfärgad) alternativt jobbar vi med mer än 1 färg.

  Design: I denna behandling så ingår någon form av design på upp till 2-3 naglar/hand(beroende på design/tidsåtgång). T.ex glitter, stickers, enklare handmålat eller flera färger. Ska man göra design på alla naglar alternativt mer än 1 färg/nagel, handmålat, marmor el liknande välj då...

  Avancerad design: Här går vi bananas!! Denna behandling är för dig som vill göra allt och lite till! Inom ramen av tiden så kan vi göra det mesta. Priset är ett "från" pris och det kan bli mer beroende på om vi använder mycket olika material som folie, swarovski o dyl. För exakt pris (och ev tid) hör av dig till salongen!


Priser

Förlängning

- naturell 1010kr

- hellackat/ombre 11100kr

- fransk 1140kr

- design 1170kr

- avancerad design fr 1340kr


Förstärkning

- naturell 860kr

- hellackat/ombre 960kr

- fransk 990kr

- design 1020kr

- avancerad design fr 1190kr


Återbesök

- naturell 750kr

- hellackat/ombre 810kr

- fransk 840kr

- design 870kr

- avancerad design fr 960kr


Tillägg

- Tidstillägg naglar 100kr

- Manikyrgel/Level Up 150kr

- Lagning vid åb  1-3st 0kr

(vid fler än 3 - nytt set och annan tidsåtgång. Vg hör av dig tillsalongen)

- fr annan salong +100kr

- byte av form +100kr


Övrigt

- Gelelack 1färg/Naturell 495k

- Gelelack Ombre/Fransk/Design 595kr
    * Tillägg Gelelack - extra förstärkning 100kr

- Borttag material 455kr

- Lagning 1 nagel 150kr

- Udda form 100kr (engångsbelopp)

- Parffinbehandling 175kr

(vid annan beh 100kr)


Manikyr

- Vanlig 425kr

- Lyx 525kr 

- Elfilsmanikyr 535kr,