Naglar

Förlängning:

När man gör en förlängning så använder vi oss av mallar för att göra den naturliga nageln längre. Som kund så bestämmer du hur mycket längre du vill ha dem och även form. Naglarna gör vi antingen helt naturella med genomskinlig/covergele eller franska/design med valfri färg. Man kan även göra dom helfärgade! Behandlingen tar 75min för naturella, 90min för franska, helfärgade, enkel design och fr 120min för avancerad design. Avancerad design tar lite olika lång tid samt kostar mer/mindre beroende på hur avancerat du vill ha så om du vill ha en design - tveka inte att höra av dig för att få ett estimerat pris/tidsåtgång!


Förstärkning:

När man gör en förstärkning så använder vi oss av din naturliga längd. Formen filas till kundens önskemål(beroende på hur långa kundens naglar är så kan önskemålet måsta justeras). Naglarna gör vi antingen helt naturella med genomskinlig/covergele eller franska/design med valfri färg. Man kan även göra dom helfärgade! Behandlingen tar från 60min för naturella till 75min för franska, helfärgade eller enkel design. För design så kan behandlingen ta längre tid samt kosta mer beroende på hur avancerat du vill ha.  Så om du vill ha en design - tveka inte att höra av dig för att få ett estimerat pris/tidsåtgång!


Återbesök Naglar:

Efter ca 4 veckor och 3-5mm utväxt så är det då dags att fixa till sina konstnaglar. När du som kund kommer på återbesök så filar vi bort gammalt materialt, filar ner längd och ev ny form och bygger en ny nagel. Behandlingen tar allt från 60 min(naturella) till 75-90min(franska, helfärgade, enkel design) och upp till 120 min(avancerad design). Du kan här välja att byta design, färg och form. Tänk på att vissa byten, tex från naturella till franska/design, kan behöva mer tidsåtgång och då kanske du som kund måste boka mer tid. Hör gärna av dig om du har funderingar om pris/tid!


Manikyr:

Vi har fyra olika manikyrer - mini, vanlig, elfil och lyx(vi gör ej manikyr med handbad - allt för att inte torka ut din egen nagel!)

* Minimanikyr: Vi filar form, fixar nagelband, polerar med nagelolja. Här ingår ej lackning!


* Manikyr: Vi filar form, fixar nagelband, polerar med nagelolja och du får en hand/underarmsmassage. Vi lackar ev med genomskinligt lack. Vi kan vid önskemål lacka med medtagen färg!  Behandlingen tar 45min. Tänk på att torktiden på lacken kan variera lite så du som kund kan ibland behöva sitta kvar en stund. Vi bjuder då på kaffe el Thé


* Elfilsmanikyr: Vi filar form, fixar nagelband enligt "russian manicure" på ett skonsamt sätt. Polerar med nagelolja och du får en hand/underarmsmassage. Vi lackar ev med genomskinligt lack. Vi kan vid önskemål lacka med medtagen färg!  Behandlingen tar 60min. Tänk på att torktiden på lacken

kan variera lite så du som kund kan ibland behöva sitta kvar en stund. Vi bjuder då på kaffe el Thé


* Lyxmanikyr: Vi filar form, fixar nagelband och polerar med nagelolja. Du får peeling och en hand/underarmsmassage samt ett paraffinbad som du får sitta med i ca 10-15min. Vi lackar med genomskinligt lack eller medtagen färg. Behandlingen tar 60min. Tänk på att torktiden på lacken kan variera lite så du som kund kan ibland behöva sitta kvar en stund. Vi bjuder då på kaffe el Thé.

Priser  *elevpris ()

Förlängning

- naturell 860kr

- fransk/hellackat 960kr

- design 1010kr

- avancerad design fr 1060kr


Förstärkning

- naturell 760kr

- fransk/hellackat 860kr

- design 910kr

- avancerad design fr 960kr


Återbesök

- naturell 590kr

- fransk/hellackat 690kr

- design 760kr

- avancerad design fr 810kr


Tillägg

- stenar fr 5kr/st

- Lagning vid åb  1-3st 0kr

(vid fler än 3 - nytt set och annan tidsåtgång. Vg hör av dig tillsalongen)

- fr annan salong +100kr

- byte av form +100kr


Övrigt

- Lagning 1 nagel 100kr

- Udda form 100kr

- Gelelack 1färg 420kr (250kr)

- Gelelack 2 färger 510kr (310kr)

- Borttag material 375kr

- Parffinbehandling 150kr

(vid annan beh 100kr)


Manikyr

- Mini 200kr (100kr)

- Vanlig 375kr (180kr)

- Elfilsmanikyr 490kr

- Lyx 475kr (250kr)


Nagelbitarpaket

Vi bokar upp 10 behandlingar under ca 6 månader varav första är en förstärkning (alt förlängning). För mer information samt pris kontakta salongen.

designkul
bild Oksana
naglar peach
scull
mallning
trash
onestrokekul
lång spets
corallbus
Gula naglar

© Christine Taavola -  Nagelstudion i Boden 2020

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera